Velkommen til Viborg Keramikskole

DOF Viborg har udbudt keramikkurser siden 2019. Vi er i stadig udvikling, både hvad angår vores faciliteter, vores team af undervisere og vores udbud af forskellige kurser. Vi har en ambition om at blive et ægte kreativt kraftcenter for alle i Viborg og omegn, der vil dygtiggøre sig inden for keramikkens mange facetter.

Gennem vores nære samarbejde med Keramikskolen på Østerbro i København og Fredericia Keramik- og Tegneskole har vi mulighed for at tilbyde kurser og arrangementer med spændende gæstelærere, så hold øje med hjemmesiden og DOF Viborgs facebookside for nyheder.

  • Kursus
  • Holdnr
  • Startdato
  • Underviser
  • Sted

Kursus

Holdnr

Startdato

Underviser

Sted

Viborg Keramikskoles undervisere

Kvinde Anonymt Profilbillede

Mette Hyllested

Keramiker
Kvinde Anonymt Profilbillede

Rikke Oppermann

Keramiker
Marianne Schneider

Marianne Henneberg Schneider

Keramiker

Jeg er uddannet pædagog og har undervist i folkeskolen i mange år. For nogle år siden, besluttede jeg mig for, at jeg ville lære at dreje. Jeg har været så heldig at komme i ”mesterlære” hos pottemager Mads Ottow. Så i dag lever jeg af at undervise og lave min egen keramik.

Jeg har fundet ud af, at arbejdet med ler giver en fantastisk ro og fordybelse. Måske kommer du også til at opleve en helt anderledes ro, både for krop og sjæl, som kan virke både terapeutisk og afslappende på mange planer.

Jeg håber at kunne give denne oplevelse videre og glæder mig til at møde dig!